Želiš se uključiti u kreativni proces i osmisliti novi vizualni identitet za Krašev blagdanski asortiman 2023? Idućih bi se blagdana Kraševi slatkiši na policama dućana mogli naći s baš tvojim dizajnom. Ne propusti priliku da nekome pod bor pokloniš fine čokolade, praline, kekse ili bombone na čijem si dizajnu radio/la baš ti. Zato, ako se osjećaš spremno za nove izazove, pridruži nam se u ovom jedinstvenom programu i budi dio tima koji će stvarati novi i atraktivni vizualni identitet proizvoda za Kraš. Ne trebaš imati iskustva s dizajnerskim softverima ili prethodno znanje, samo želju da se razvijaš i upoznaš kreativne procese kroz praktičan rad te tako ostvariš svoj kreativni potencijal.

Kada? U periodu od veljače do travnja 2023. putem radionica koje će se održavati jednom tjedno, u poslijepodnevnim satima.

Gdje? Dio radionica se održava u Sonda kreativnom centru u Vižinadi (Istra), dok se prezentacija te posjet Kraševoj tvornici i promocija odvijaju u prostorijama Kraša u Zagrebu.

Zašto je Sonda&Kraš Designed by People za tebe?

  • imaš priliku biti dio tima koji će dizajnirati vizualni identitet konkretnih proizvoda za Kraš, vodećeg hrvatskog proizvođača konditorskih proizvoda, u sklopu radionica pod vodstvom mentora iz međunarodno nagrađivanog kreativnog studija (Sonda), iza kojega stoji gotovo 20 godina rada na području grafičkog dizajna i komunikacije te osmišljavanja i razvoja brendova;
  • možeš upoznati procese kreativnog i praktičnog rada koji vode do realizacije vizualnog identiteta proizvoda koji se mogu naći u prodaji;
  • proizvodi s vizualnim identitetom u čijem ćeš radu i ti sudjelovati bit će proizvedeni, naći će se na policama dućana i bit će promovirani u javnosti.

Program je besplatan, a namijenjen je punoljetnim osobama neovisno o spolu, zanimanju, obrazovanju ili dobi te za njega nije predviđena naknada. Ukoliko si zainteresiran/a te se možeš obvezati na uvjete sudjelovanja, klikni za detalje.

Sonda&Kraš Designed by People program održava se u skupini od šest sudionika, pod mentorstvom tima Sonde, u sedam faza.

Rezultat
Vizualni identitet Kraševog novog blagdanskog asortimana koji će krajem 2023. godine biti predstavljen i promoviran u javnosti. Certifikat o sudjelovanju u projektu.

O programu
Jer vjerujemo u visoku učinkovitost kreativnosti koja postoji u svakom pojedincu, želimo stvarati s tobom relevantne projekte i programe koji nastaju u inspirativnoj, autentičnoj sredini, a usmjereni su ka jačanju suradnje i stvaranju boljeg društva.

Sonda&Kraš Designed by People program će zainteresirane korisnike voditi kroz kreativne i praktične procese koji će rezultirati konkretnim proizvodima/rješenjima.

Rok za slanje prijave je 26. siječnja u 23.59, a prijavnicu možete pronaći ovdje: PRIJAVNICA