Zapošljavamo voditelja/icu prikupljanja projektnih sredstava i financijskog izvještavanja udruge. Traži se osoba koja će zajedno s ostatkom tima aktivno sudjelovati u pripremi i provedbi kreativnih projekata koji će imati realan tržišni uspjeh, ali prije svega povezivati i stvarati bolje društvo.

Nudi se stalni radni odnos, a opis posla obuhvaća:

  • odgovornost za financijsko izvještavanje;
  • sudjelovanje u planiranju godišnjeg budžeta udruge;
  • sudjelovanje u izradi godišnjeg plana samofinancirajućih aktivnosti;
  • izradu godišnjeg plana prikupljanja bespovratnih projektnih sredstava (donacije i sponzorstva);
  • vođenje procesa projektne prijave, pripremu natječajne dokumentacije i izradu projektnih proračuna;
  • prikupljanje sredstava i izvršenje godišnjeg budžeta.

Idealan/na kandidat/kinja ima najmanje 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, a prednost je iskustvo u udrugama iz kreativnog sektora. Poslovne aktivnosti u početku se obavljaju unutar pola radnog vremena uz  mogućnost prelaska na puno radno vrijeme prema dogovoru. Tražena znanja i vještine podrazumijevaju poznavanje projektnog ciklusa te upravljanja rizicima i proračunom u poslovnim procesima, kao i uspješno realizirane europske projekte, kreativnost i analitičnost.

Osigurani su svi radni uvjeti i temeljni budžet za funkcioniranje udruge, a posao je moguće obavljati od kuće ili iz ureda u Vižinadi.

Svi zainteresirani svoj životopis i motivacijsko pismo mogu poslati najkasnije do 30. srpnja 2021. godine u 20.00 sati, na e-mail adresu posao@sonda.hr.