FunctionAll je nova funkcionalna prirodna mineralna voda iz Radenske s dodatkom ekstrakata prirodnih biljaka i vitamina za podršku različitim funkcionalnostima tijela i uma. Dolazi u tri različita okusa, s tri različite funkcije: Focus, Immunity i Antistress, a Sonda je autor kompletnog brendinga: od pozicioniranja, imena i ambalaže, do promidžbene kampanje.

Kako bi voda FunctionALL by Radenska uspješno izronila iz izvora u Radencima, razvili smo sveobuhvatnu strategiju koja se odlučila fokusirati na jasnu i direktnu komunikaciju funkcionalnih sastojaka i benefita, a s naglaskom na prirodnost. Ime FunctionALL nastalo je kombinacijom riječi FUNCION i ALL, a obzirom na ime i namjenu voda, logično je osmišljen i slogan: „I sve funkcionira bolje“. Dizajn ambalaže prvenstveno komunicira benefite proizvoda (Focus, Immunity i Antistress) i snagu sastojaka koji ih garantiraju (vitamini, minerali, i ekstrakti iz prirode), pri čemu je korištena estetika uobičajena za proizvode namijenjene zdravom životu.

Kao podrška brandu razvijena je 360° komunikacijska kampanja u kojoj je proizvod ciljano stavljen u prvi plan. Kako je kampanja prilagođena za dva tržišta, slovensko i hrvatsko, na slovenskom su za digitalnu aktivaciju odabrani ski skakači: Nika Križnar Anže Lanišek, Timi Zajc i Ema Klinec, a na hrvatskom naš skijaški olimpijac, a danas i strastveni jedriličar, Ivica Kostelić.