Ludu 2020. godinu najbolje je zaključiti projektom sa stavom. B!TE ME želi biti predvodnik globalnog pokreta prema novim standardima u sportskoj prehrani i odgovor je na zahtjeve sportaša i rekreativaca koji uobičajene proizvode sportske prehrane žele zamijeniti onim 100% prirodnima. Vizualni identitet cjelokupnog projekta te pakiranja potpisuje Studio Sonda.

Riječ je o brandu zdravih, energetskih proizvoda koji podržavaju fizičke aktivnosti, inspiriranih povijesnimnaslijeđem Mediterana i lokalnim sastojcima, a koji istovremeno korisniku daju priliku da kaže:  “B!TE ME” svim stvarima koje ga sputavaju na putu prema cilju. Naprimjer i 2020-oj, u kojoj su otkazana mnoga sportska događanja, pa i same olimpijske igre.

Iako su proizvodi 100% prirodni i veganski, bez dodanih šećera, umjetnih sladila, aditiva i glutena, od postojećih na tržištu razlikuju se po tome što posjeduju količinu  proteina i vlakana za veću količinu energije, odnosno pogodnu i za prehranu sportaša, a dobar omjer prirodno prisutnih šećera i proteina pruža dugotrajni izvor energije niskog glikemijskog indeksa. Vizualni identitet i brending koncentrirani su stoga primarno na energiju i životni stav kao glavne benefite proizvoda i elemente kojima teže sportski entuzijasti.

B!TE ME proizvodi u 2020. zaživjeli su na policama Farmacie te Bio&Bio i Garden dućana diljem Hrvatske, mogu se naći na online shopu https://biteme-nutrition.com/hr/shop/,  a mimo Hrvatske i na tržištima Slovenije, Poljske i Estonije. U 2021. planira se ekspanzija na dodatna trišta.

U prilog dobro odrađenom brandingu idu i priznanja: Od strane ESSNA (European Specialist Sport Nutrition Alliance) B!TE ME  proizvodi nominirani su u top 5 veganskih proizvoda za sportaše (Best Vegan Product), a od strane ISPO (najveći sajam sporta i prateće industrije u Europi) B!TE ME  nominiran je u Brandnew Selection – top 30 startupova iz cijelog svijeta.