Nota je prva istarska kolekcija vinskog octa, inspirirana autohtonom gastronomijom i skladana po načelima fascinantne istarske baštine – sve kako bi osjetila korisnika mogla zaplesati u harmoniji glazbe i okusa. Napravljena je od autohtonih istarskih sorti grožđa.

Samo ime, Nota, inspirirano je činjenicom da ocat daje završnu notu jelu. Ovisno o jačini, Nota ocat na tržištu se nudi kroz tri okusa: leggero, andante i forte. Kako bismo korisnicima i prije samog kušanja dočarali jačinu i karakter okusa karakterističnih za istarsko podneblje, etiketu smo kreirali uz pomoć poznate glazbenice Tamare Obrovac koja je čitav život posvetila očuvanju istarske tradicije putem glazbe te skladala glazbu posebno za ove etikete. Tamara je jedna od najznačajnijih i najsvestranijih ličnosti hrvatske glazbene scene. Njezin etnički nadahnut suvremeni mediteranski jazz pod utjecajem je posebne glazbene i dijalektalne tradicije Istre. Dobitnica je mnogih nacionalnih i svjetskih nagrada, uključujući nominaciju za BBC Radio World music Awards.

Zapis originalnih minijatura rezultat je Tamarina kušanja, a QR kod skeniranjem vodi do zvučnog zapisa. Tako Nota postaje prvi ocat na svijetu čiji okus se može osjetiti i prije samog kušanja, odnosno postaje multisenzorno iskustvo uživanja u autohtonom istarskom proizvodu.

Skenirajte, poslušajte i odaberite najbolju notu koja zaokružuje simfoniju vašeg jela. Leggero? Forte? Andante?