Zbirka poezije autora Drage Orlića ‘Nedjeljom zatvoreno‘ u izdanju Studia Sonda te plakat za porečki Festival rabljenih knjiga Booktiga 2015, dobitnici su Red Dot nagrada za dizajn i komunikaciju u 2015. godini.

Veseli nas što su ove nagrade potvrda da je moguće i važno praktično utjecati na razvoj i očuvanje lokalne sredine, a koja zatim ima mogućnost biti afirmirana i na svjetskoj razini. Ovim nagradama nastavlja se naša višegodišnja praksa prijavljivanja na svjetska natjecanja radova koji promoviraju lokalne festivale/autore/vinare te koji, upravo zahvaljujući dizajnu, bivaju predstavljeni diljem svjetskih galerija, festivala, pozornica te nailaze na afirmaciju vodećih svjetskih stručnjaka s područja komunikacija, a bez da su pritom na bilo koji način potpomognuti od strane velikih korporacija.

Red Dot se deklarira se kao jedna od najdugovječnijih i najutjecajnijih nagrada s područja dizajna u svijetu. Ove je godine prijavljeno 7451 radova iz cijeloga svijeta, a žiri je nagradom za izvrsnost u dizajnu nagradio njih 568.