2021. je godina koje je svijetu donijela sveopći kaos, no međutim za Sondu uspješna kao rijetko koja. To je godina u kojoj smo se preselili u novi prostor, izgradili Kreativni Centar s produkcijskom dvoranom, radili na mnogim divnim projektima, ali i godina u kojoj smo nagrađeni s mnogo važnih nagrada.

2021. je trajnu adresu u Vižinadi dobilo čak 25 nagrada struke! Na najvažnijem nacionalnom festivalu kreativnosti osvojili smo, među ostalim, 3 Grand Prixa: Iz kreativnosti (IdejaX), iz efikasnosti (Effie) i digitalnog svijeta IAB MIXX. Prvi smo put u Hrvatsku donijeli dva Best Of Europe Effie-a, osvojili smo veliku nagradu žirija European design awards za koju smo imali čast da nam je dodijelio urednik Eye Magazinea John L. Walters, Pristigao je i 16-i Red dot, Epica, One Show…itd…

Zahvalni smo svojim klijentima i suradnicima koji su vjerovali u naše projekte i ideje i što su nam pružili priliku da kreativnost  koristimo kako bi bili komunikatori između njihovih brendova i svijeta. Sretni smo što je struka ove godine prepoznala i nagradila radove koje smo s ljubavlju radili za Gradsku knjižnicu poreč, Ledo, Berba Vina i projekt #jedvacekam. Uzbuđeni smo i predstaviti naše nove radove koji će uskoro ugledati svijetlo dana.

Ostalo je još malo od ove godine i prije nego što pređemo u iduću, željeli bi svima zaželjeti puno zdravlja, ljubavi i sreće. Želimo da se svima ostvare lijepe želje i vidimo se u Kreativnom centru u Vižinadi, koji već početkom 2022. kreće s nekoliko zanimljivih projekata!